okaliptüs tatil köyü okaliptus tatil koyu foça tatil köyü foca tatil koyu güncel blog guncel blog tatil tur firmalari Prensin Şarkısı 16.Bölüm 21 Mayıs 2012 izle | HAber,Oyun,Film Genel BLOG
Advertising (Reklam)

Prensin Şarkısı 16.Bölüm 21 Mayıs 2012 izle

Prensin Şarkısı 16.Bölüm 21 Mayıs 2012 izle

18 Mayıs 2012 Cuma

Seo Dong Yo 16 Bölüm izle Önümüzdeki Hafta pazartesi bölüm , Prensin Şarkısı 16.Bölüm izle 21 Mayıs Pazartesi Bilgi 2012 izle. . TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve öğle kuşağında izlenen  Prensin Şarkısı 15 izle bilgisi sayfasındasınız.

 Prensin Şarkısı 16. Bölüm izle Trt ekranlarında hafta içi 13:30 itibaren izleyebilirsiniz
  Prensin Şarkısı 16. Bölüm Sayfamıza Henüz eklenmedi, en kısa zamanda eklenecektir.

 Prensin Şarkısı Dizinin Konusu: Sarayda dansçı olarak görev yapan Yeon Ga Mo istemediği bir ilişki sonucu imparatordan hamile kalmıştır. O sıralarda krala büyük bir suikast planlanmaktadır.

 Suikast sırasında sarayda karışıklık çıkar ve bu karışıklığı gören Yeon Ga Mo saraydan kaçıp kimliğini gizlemeye çalışır. Çocuğunu yani ilerde imparator olacak olan Seodong'u doğurur ve 10 yıl kimseden habersiz anne oğul yaşamlarını sürdürürler. 

Ancak annesi oğlunun sarayda eğitim almasını ve yükselmesini istemektedir. Bu yüzden bağlantılarını kullanarak oğlunu saraya sokar ve Seodong sarayda eğitilmeye başlar.

 Ancak bir süre sonra siyasi bir komploya kurban giderek saraydan tekrar kaçar ve tesadüfen Prenses Seon Hwa ile karşılaşır ve ona aşık olur. Aşkının simgesi olarak da ona bir şarkı yazar ve bu şarkıyı prensese takdim eder. Ancak bu aşk imparator tarafından öğrenilir ve prenses sürgüne gönderilir. Ancak ikisinin de aşkları hiç bitmez ve 10 yıl sonra yeniden bir araya gelirler....FVADİSİ

0 yorum:

Yorum Gönder

izle, indir, yükle