okaliptüs tatil köyü okaliptus tatil koyu foça tatil köyü foca tatil koyu güncel blog guncel blog tatil tur firmalari AK GENÇLİK’TEN VALİ COŞ’A ZİYARET | HAber,Oyun,Film Genel BLOG
Advertising (Reklam)

AK GENÇLİK’TEN VALİ COŞ’A ZİYARET

AK GENÇLİK’TEN VALİ COŞ’A ZİYARET

24 Mayıs 2012 Perşembe


AK GENÇLİK’TEN VALİ COŞ’A ZİYARET
AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mehmet Ay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret ederek AK Gençlik olarak Adana’daki hedeflerini anlattı.
AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mehmet Ay, yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti. Vali Coş, yapılan ziyaret sırasında “Gençlerimizin, siyasetle meşgul olması demek, demokrasimizin kökleşmesi, kurumsallaşması açısından da büyük bir teminattır” dedi.
“BAŞBAKANIMIZIN YOLUNDA İLERLİYORUZ”
Yaklaşık 60 gün önce AK Parti İl Gençlik Kollarını yeniden yapılandırdıktan sonra yoğun bir şekilde çalışmaya başladıklarını belirten AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, ilk resmi ziyareti Adana Valiliğine yaptıklarını söyledi. AK Gençliğin daha aktif olması için çalıştıklarını belirten Mehmet Ay, “AK Gençlik olarak hedefimiz gençliğin, daha aktif olması, yerel yönetimlerde söz sahibi olmasıyla ve vizyonumuzu taşıyabilmek adına, partimizin kurumsal kimliğiyle hareket ederek, Sayın Başbakanımızın göstermiş olduğu hedefte, Adana’da faydalı işler yapmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.” dedi.
“GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ise, gençlerin önemine vurgu yaptı. “Gençler geleceğimizin teminatıdır” diyene Vali Coş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini kurduktan sonra gençlere emanet ettiğini hatırlattı. Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkenin yüceltilmesini görevini de gençlere verdiğini söyleyen Vali Coş, “Gençlerimiz bu büyük ve önemli sorumlulukları yerine getirebilmek için birlik, beraberlik ve hoşgörü içinde demokratik kültürün gereklerini uyarak elbette farklı düşüncelere saygı göstererek görüşlerini ve düşüncelerini toplumun bütün kesimlerine benimsetmek için çalışmaları önemli bir faaliyettir.” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a çiçek takdim eden AK Gençlik Kolları daha sonra Vali Coş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

izle, indir, yükle