okaliptüs tatil köyü okaliptus tatil koyu foça tatil köyü foca tatil koyu güncel blog guncel blog tatil tur firmalari A Discovery of Witches | HAber,Oyun,Film Genel BLOG
Advertising (Reklam)

A Discovery of Witches

A Discovery of Witches

10 Mayıs 2012 Perşembe

A Discovery of Witches 

 

 Deborah Harkness, daha yetiskin ve belki de akademik ilgileri olan kitle icin cadili, vampirli roman yazmis. akademik ilgileri olan kitle derken, olaylar Oxford'da, ve agirlikli olarak Bodleian / Duke Humfrey's Library'de geciyor -isin akademik kismi (simdilik) o. su sira kafam pek baska bir sey kaldirmadigi icin a Discovery of Witches'i okuyorum ve resmi olarak beyan etmek isterim ki, Matthew Clairmont'la firtinali bir ask yasiyoruz.

bahsettigim gibi, olaylar (olaylar) Oxford'da geciyor. Deborah Harkness tarihci ve yazar, Oxford'un yerlisi degil ama buada kalmis. kitap, bu kendini sehir sanan akademik bubble'daki gunluk hayata dair yuzlerce detayla dolu. boat houses'a giden parklara, henuz acilmadiklari erken saatlerde Merton College'in oradan ziplayip girilebilen yeri bile not dusmus. cakkkaaal. bana yasattigi turlu nostaljinin yani sira, Oxford sahiden de cadili, vampirli bir roman icin mukemmel setting. zaten ne yana donsen gargoyle, nereye baksan (faux) Medieval spires. Diana, New College Lane'den gece yururken urperdiginde, ben de urperdim, cunku zaten biz de gece oradan yururken urperirdik.

 

allahini seven ustume yakisikli ve karizmatik akademisyen vampir atsin.


not: serinin ikinci kitabi Shadow of Night bu yaz cikiyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder

izle, indir, yükle