okaliptüs tatil köyü okaliptus tatil koyu foça tatil köyü foca tatil koyu güncel blog guncel blog tatil tur firmalari Sarkozy kaçınılmaz bir yenilgi Chronicle | HAber,Oyun,Film Genel BLOG
Advertising (Reklam)

Sarkozy kaçınılmaz bir yenilgi Chronicle

Sarkozy kaçınılmaz bir yenilgi Chronicle

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Sarkozy kaçınılmaz bir yenilgi Chronicle

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu Pazar günü oy verme kabini çıkışında Nicolas Sarkozy. Son dakikaya kadar 'küçük tesadüf "bu başkanlığının son saniyesine kadar yapılan cumhurbaşkanı adayı.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu Pazar günü oy verme kabini çıkışında Nicolas Sarkozy. . Son dakikaya kadar 'küçük tesadüf ", bu cumhurbaşkanlığı son ikinci günü başkan adayı Fotoğraflar: MARMARA FİŞ / FİŞ MARMARA

Beş ay önce, Nicolas Sarkozy kazanma "küçük bir şans" olduğunu söylemişti. O kulak tırmalayan bir kampanya aracılığıyla yavaş yavaş adımları kadar biliyordu. Ama yine onu kendi güven vermek için Fransız teşvik etmek yeterli değildi.

Nicolas Sarkozy, her zaman düşünür: Tarih önceden yazılı asla. Hayatının bir örnek olduğuna inanıyor. Bu 'karışık kan Fransız çocuk başkanı oldu. " O beş yıllık, şakalar ötesinde, hataları ötesinde bir devlet başkanı aktif iradesine bankaları kurtarmak için, Libya, Gürcistan hatları taşıyabilirsiniz gösterir inanıyor veya euro. O çoğu zaman eksik açık metre, irade hala çok şey olduğunu gösteriyor inanıyor. Bu fikir bir yandan kendi kendine konuşma, kişisel bir mit olduğunu, herkes görüşecek, ama kesinlikle bu yorulmak bilmez 'geri dönüş çocuk "olan motorudur.
Bir kampanya girdigi zaman, ufukta profilli zaman, irade bu iyimserlik fikir mücadelesinin kaçınılmaz yenilginin kaçınılmazlığı bozabilir kanaatindedir. O işletmenin zorluk hafife olmadan, inandım. 23 Aralık Paris'te ziyaret, Gerhard Schröder için sır: "Kağıt üzerinde, bu seçimi kaybetti. Ama olağanüstü bir krizden geçiyor. En güven verici gitmek için bir refleks olabilir. Ile Hollanda yetkiler olmamıştı, bana bir şans veriyor "A" küçük tesadüf ":. Bu Nicolas Sarkozy son dakikaya kadar üzerine düzenlenen nedir, bunun son saniyede Cumhurbaşkanlığı. Ama bu sefer, fırtınada Kaptan Akıntıya karşı yarış yeterince hız "medya-politik" tarafından kınanmıştı kürenin prognozu dövmek, çok yeterli değildi UMP . Bu kez, eşyanın doğası gereği, o kuvvet krizin başından bu yana yerde Avrupalı ​​yetkililer reddeder 00:59 bir adamın tayini üzerinde önceliğe aldı. Bu kez, Nicolas Sarkozy savaşan başkanlarının kulüpte Valery Giscard d'Estaing katıldı.

, "İki Fransa" uzlaştırma

Bu savaş, o büyük yalnızlık ve büyük bir sırrı da götürdü. 'Her baş, kimse bir şey anlamıyor ve bu iyi bendim ... ", Sarkozy'nin kampanya organizasyonu hakkında sorulan bir bakanı, Ocak başında vermişti. 'Bazen ben de anladım! "O gülerek eklemişti. 'Bana tavsiye istiyorum olanlarınız bir başkanlık kampanyası kazandı unutmayın. Ben doğru zamanda riskler alabilir, "diye de Ocak ortasında uyarmıştı. Ve onun takipçilerinin bir avuç yaptığı kampanya neden olacağı doğrudur. Henri Guaino Elbette, ve iki dış danışmanlar, Patrick Buisson özellikle arka ve Pierre Giacometti ve personel onun eski başkanı, Emmanuelle Mignon, Aday önerilerinin pil.
Ama olsun, o hızla o "masa açmak" ve adil olmaması gerektiğini fark "güvence, bir başkan." O sonra, 22 Ocak sonrası gerçekleşmektedir Francois Hollande Bourget konuşması . O zamana kadar, Sosyalist aday arkadaşları küçümseyen PS takma almıştı. "He, o karakteri yoksun, hiçbir omurgası vardır" da dedi Martine Aubry'nin Haziran 2011. Bu zayıflık inanarak Nicolas Sarkozy 'çilek' haline ... kaktüs dönüştürülmüş olduğunu not almak zorunda kaldı. Bu güvence vermek için yeterli değildi. Sürpriz yapmak oldu. Başkan resmen birkaç ay yaptığı resmi olmayan danışmanlarından biri, Patrick Buisson savunduğu elitler karşı "insanlar geri alma" stratejisini kaydetti. Uzun ağır ağır kaynayan olan bir strateji. Aralık itibariyle erken bir tarihte, o bazı milletvekilleri ile bir toplantı sırasında "kampanyası sağ" açıkladı. 'Sen şaşıracak, "dedi onlara. Iki eksen arasında gidip olacak bir kampanya başlattı: ". Barikatlarda Gavroche" Bunun ekonomik ve sosyal hattı, "fırtına Kaptan," ve anti-sistem hattı, bu İki satır, "iki Fransa" birleştirme küreselleşme ve yetmezliği olan var evet iki seçim, uzlaştırmak için.
Fransızlara karşı, Nicolas Sarkozy "öğretti" bir adam olarak Fransızlara sunacak. Saç gri oğlu, oyma başkanın yüzünü, gravür ve afiş ciddi çizgili 'güçlü Fransa. " , Seçilmiş bir merkezci ifadesiyle Francois Hollande ve onun "ay yüz" zıddı.

Eşit konuşma süresi kural

François Hollande anketlerde kuvveti ivme görevdeki cumhurbaşkanı zorlamıştır. Bu kampanyaya çok geç giriş düşüncesi hiçbir anlamı olmadığı ortaya çıktı. Her şeyden önce, cumhurbaşkanı uzmanlar blitzkrieg kampanyası hızla eşit zaman üstünlüğüne boğulacağız farkındayız. Onlar henüz nasıl olduğunu bilmiyorum ... Şimdilik, Nicolas Sarkozy'nin ikna edilir, onun "kaidesi 'soyundan gerekir. Fransa Cumhurbaşkanı unutmamak - Bu quinquennium başından kötü anıları yazılıdır kendi hafıza, Fouquet 's, EPad ... Onlar tekrarlamanız gerekir "adam" biliyorum çünkü. 'O eşi geri kazanmak isteyen büyük aldatıcı bir biraz tarihin. Bu arada, o normal bir adam ile iskân. Nasıl onun yeni hayat, biraz sıkıcı fakat istikrarlı, güven verici? "Tek aday cumhurbaşkanlığı danışmanı theorizes zaman kendisine dönmek için ikna etmeye yapacağız. "Seçmen olarak, aşk bir hayal kırıklığı, hile olarak reaktif korkusu baştan arzusu var," Mart ayında Patrick Buisson Le Figaro diyor. Neden referandum kullanımı O savundu. Ama projenin ötesinde Fransız onun insanlık olarak görmek gerekir. Herşeyi kaybetmek ve gitmeye hazır. Fransız Guyanası gazetecilere diyor ki, bu siyasi yendi eğer duracaktır.
Çok hızlı, bu kazandı aracılık cisimlere karşı insanların tema. Sonra sınırların tema küreselleşme ile başa çıkmak için. Ama bu yeterli olabilir? Kesinlikle, çok zahmetle, Nicolas Sarkozy'nin noktalar bir araya getirmiştir. 11 Mart o Avrupa'nın köklü bir reform fikrini başlattı yerden etkileyici bir ralli Villepinte başardı. O Fransa 2 ve TF1 üzerinde değerlendirme bir hit oldu - kümülatif olarak, bir hafta içinde, fazla 16 milyon Fransız halkının izleyecekler. Ancak bazı danışmanları göre, gerçek bir ivme orada değildi. 'Sonbahar boyunca, birincil PS hafife. O krizi düşünürdüm. G20 herkes etkilemek oldu. O başkanlık boy yeterli olacağına ikna edildi, "zaten bunlardan biri yakınıyor. Ve sonra da onun Urbi et Orbi stratejisinin konuşma bu alışkanlık var. 'O rakibini hafife! Hollanda sadece kalıntı olduğu gibi davrandı DSK aday varsayılan, "o henüz yakınır. Daha önemlisi, bazıları 'patron' da bu mücadele girerek hasar gördü düşünmek vardır. "Kampanyası görüntü değişmez, o temelde yeni şey oluşturur, orada önceden ne aydınlatır. Bu, Sarkozy'nin 2007 cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı 2004 var. Bu 2008 onu hayal kırıklığına 2012 "dilim, başka bir danışman kaybetmeye başladı olduğunu.
Ama bu gerçeğin sonuna kadar yazılı olamaz. Çılgın giden başkanın anketlerde kazandı olamazdı kanıtlar olduğunda. Bir şey kesindir: başkan adayı kaybedilenleri geri kazanmak için risk alma arttırmak zorunda kalmıştır. Bu arkadaşlardan bazen, atık olmadan değil. O Bordeaux göç Cumhuriyet hitap edildiğinde, o yerel seçimlerde bu oy kantininde helal et girişini tercih olabilir düşündüren Claude Gueant en az ifade kaptırması edilir. Bu kasıtlı provokasyon olmadığını biliyoruz da.

Konuşma süresi dondurma

Daha da önemlisi, takım başkanı kendini donma süresi tarafından yakalanan bulur. Talebine rağmen CSA , Anayasa Konseyi sertleşmesine adaylar arasında eşitlik rejimi seçti. Şimdi, ilk turda prime time zaman aynı miktarda keyfine varacaksınız seçin. Ilgili bir hikaye sürüklemek için artık mümkün Jacques Cheminade am, 3 itibariyle 2007 yılında durum böyleydi. Bu Nicolas Sarkozy, durma için vardır. İlk anketlerde yine geride rakibi, hizmet açmadan önce hafta: Onun bütün stratejisi, Bulaşıcı bir enerji yayılması ivme yaratılmasına dayanmaktadır. O kampında rakip adayları caydırmak için herşeyi yaptı. O ilk turda öne geçmek istiyor: Bu hedefe ulaşmak değil birçok kez tekrarlanır bile reklam pahalıya ödedi.
Birinci tur öncesi boğulma engellemek için inisiyatifi ele almak. Doyurucu "Fransız halkının Mektup," çok uzun, ciddi ve bilanço gücü ve proje vurgulamaktadır. Ama çalışmıyor. O söylem açıkları Fransız ilgi yok artık açıktır. "Atanması hitaben olmanın sadece gerçeği Bayrou Matignon at pahalıya mal oldu "kampanyasının sözcü yardımcısı William Peltier biri söyledi. Nisan 22, ilk turda sonuç Nicolas Sarkozy için umut canlandırmaya. 'Bu oynanabilir değil, "dedi. Yine de bu "şansı" yok olmadığını. O gönülden kabul eder. Bunun seçmenlere hitap açıkçası, çünkü O "faşizm" suçlandı Ulusal Cephe . Ama artık duymak istiyorum. Aldatılmak korkusu yine inanmak arzusundan daha güçlü oldu. Sekiz ay önce o Fransız onu "sonuna kadar tahammül bkz." istediğini açıkladı. O yaşadı. O harekete geçirdi. Ama bu sefer, sürpriz yer almadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

izle, indir, yükle