okaliptüs tatil köyü okaliptus tatil koyu foça tatil köyü foca tatil koyu güncel blog guncel blog tatil tur firmalari yaralayan bitiş | HAber,Oyun,Film Genel BLOG
Advertising (Reklam)

yaralayan bitiş

yaralayan bitiş

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Mehmet Kurtulus, Tatort, "Olay yeri" nde oyun kısa ve sert oldu: Mehmet Kurtuluş © NDR / Sandra Hoever bir gizli dedektif serisinin altı bölüm sonra durdurmak
D, o artık. Kendi meslektaşları tarafından vurularak Cenk Batu,. Sevgili için son bir öpücüğü. Boşluğuna bir bakış. Beyaz iris. Mehmet Kurtuluş , onun son "sahnesi" Filmtod ölür. Sonunda görme oldu. Gizemli başında Diyafram "Cenk ve Valerie The Ballad of" Çok çabuk hamburger "olay" ile kariyerinin sona erdi Mehmet Kurtuluş ile birlikte, sonu kötü tahmin edebilirsiniz - ve böylece her şeyi doğru yapar. Ne bu sert ameliyathanede kız arkadaşı Gloria (Anna Bederke) herumturtelt ve ölümüne aşık Cenk Batu tatil büyük ekran 90 dakika Lanzarote, ilk sahneler arasında, arasında yatıyor - biraz zayıf yönleri ile.
Artistik bir noktadan "Cenk ve Valerie Ballad of 'belki de en sofistike 'suç sahne " , ARD şimdiye Pazar gecesi göstermiştir. Yönetmeni Jakub Bejnarowicz görüntüleri çok büyüktür. Yavaş hareket dizileri hızlı ve kesilmiş sahneler alternatif. 'Doğru tekrar her şeyi vermek için son bir sürede Tuck ": Mehmet Kurtulus vardı röportaj zaten onun ilk beş film estetiği onun son "sahne" setleri ile çok daha iyi olduğunu açıkladı. Küçük bir anahtar Cömertçe filme, koşulsuz baladı olarak kendisi unvanına sahiptir.

Aşırı yükleme ve hâlâ

Sadece komut büyük Cenk Batu Suç ve Hamburg, o tamamen adil değil, devrim. Bu "sahnesi" çok, çok istiyorum ve çok fazla yapar yapabilirsiniz. Yapıcıların kibirli herhangi bir mantık bağışık görünüyor: Cenk Batu yasadışı bir banka spekülasyon gizli bir casus olduğunu. O Grasshoff Şansölye (Kai Wiesinger) suikast planladığı iplerin acımasız mali tüccar Dobler (Christoph Letkowski) 'dir. Tek başına bu bile, "suç sahne" için yeterli olurdu ama yaşlanan bir profesyonel katil cinayeti (Corinna Harfouch) Yapılacaklar listesi yazdı görünce hayır, yazar Matthias Glasner ile, olması gereken Batu son maçta açısından geçirdi gerekir.
Hangi, aynı zamanda otistik sonra ciddi bir akciğer rahatsızlığı gelen yaralı olduğunu. Oğlu, ( "Home Video" dan Hayır Jonas ), bu ormanda tek başına yıldır büyüdü. Daha sonra, o otizmde diğer birçok tutarsızlıklar gibi itilmiş olabilir sadece ne götürür. Ve çünkü onu zorlayan katil, son ayakları üzerinde darbeler, Cenk Batu Başbakanı öldürmek - TV kameraları önünde. Batu doğal karşılandığı bir çılgın katil sırasına Lanzarote bir rüya tatil aşkı tercih olarak bu Batu kız arkadaşı dedektif şantaj kaçırdı. Yani her şekilde çok fazla tiyatro var - ve hala hala yılında Batu en doğmamış bebeğin büyük bir sevgi taşımaktadır. Ultrason görüntüleri o çok geçtir sadece, elbette bulur.
Aşırı yükleme - ve yine üstün Batu Kullanıcı Son Olgusu. 'Her film aslında sonuçta bir aşk hikayesi olmalıdır. Biz gerçekten ilgilenen ama değil başka bir şey, "gerçek hayatta, şimdi Kurtulus, diyor Desiree Nosbusch olan sevgisini bir söyleşide Los Angeles'a taşındı. Ve böylece o Başbakanı öldürmek için tetiği çekmeye hazır olduğunu son kertede hiçbir söz konusu Gizli soruşturmacı içindir. Aşk için. Salim kaçırılan kız arkadaşı son anda olay yerini ulaşıldığında ve ölümünün tek tanığı drama son hareket olduğunu

Parlak bir Kurtuluş bırakarak Sinematik

Gerçeklik veya yapmak için değil çok var mantığı ile. Ve yine onun trajik kahramanların son nefesine kadar sinema Batu 'suç sahne "yakalar, sen Elbe üzerinde gelecekte ağır özleyeceğim. Mehmet Kurtuluş onun kalkış için iyi anı seçti. O daha iyi değildi. Seyircinin gücüyle resim, Batu kızgınlık, daha arzusundan, paketlenir. Daha Mehmet Kurtulus, Hamburg 'olay' daha. Fakat burada aynı zamanda sonbahar yok kulak Komiseri tespit Til Schweiger . Ne bir kayıp.

0 yorum:

Yorum Gönder

izle, indir, yükle